picture

Rreth NeshShoqata e gjahtarëve ”Ujëvara“ është menaxhuse privat në teritorin e komunës së Malishevës


SHGJU teritorin e komunës së Malishevës dota menagjon për 10 vite

SHGJU-ja ka nje staf prej 12 vetëve te cilet dote menagjojn teritorin e komunës së Malishevës .

1. KASTRIOT BERISHA - MENAXHUES

2. SKENDER KRASNIQI - SEKRETAR

3. AVNI MAZREKU - MBIKQYRËS I ROJTARËVE

4. AVDYL MAZREKU - AVOKAT I SHOQATËS

5. FATOS SOPAJ - DR. I VETERINARISË

6. DHE 7 ROJTARËT E TERITORIT TË MALISHEVËS

 

SHGJU ka planifiku që mbrenda teritorit të komunës së malishevës të investoj nje vler prej

50,000 € mbrenda 10 vjeqarit te menagjimit në teritorin e komunës së Malishevës.

 

SHGJU gjat investimeve ka planifikuar te investoj në  4 shiqimore te cilat dote vendosen. Një në

kleqk , një ball per ball me bazenin e turjakes , një siper gurthyesit mbi Astrazup, dhe një

në dubravat e kevës, dhe afer tyre do te ket ushqimore dhe krypore për egersira.


SHGJU e ka te drejten mbrenda teritorit të komunës së malishevës te rrethekoj qdo vëndë që

është pron e shteti  dhe që i  pershtatet për kultivimin e egersirav , dhe kamp shtepizav

për antaret e shgju-s.


SHGJU do te investoj në një  rrethoj te uji mbi Astarzup për rujtjen dhe kultivimin e egersiravr

mbrenda rethojes dote jet  një vill për antaret e shoqatës së gjahtarve “Ujëvara”


SHGJU masi ta rrethekon ujin siper Astrazubit ajo dote investoj te Kroni i Canes te cilin do ta

rrit edhe dy her më të madh për të bër një rezervar te ujit për lopet të cilat i  kullosin në atë anë.