picture

Galeria

Hapja e Gjuetise 2013-2014
2013

picture

Hapja e Gjuetise 2013-2014

Kliko ketu »

Antarët e Ujëvarës në Fsh. Gurbardh
2013

picture

SHGJ "UJEVARA" Ne Fsh. Gurbardh

Kliko ketu »

Antarët e Ujëvarës në Dragash
2013

picture

SHGJ "UJEVARA" Ne Dragash 2013

Kliko ketu »

Antarët e Ujëvarës në Piknik
2013

picture

SHGJ "UJEVARA" Ne Piknik 2013

Kliko ketu »

Ushqimi i Fëllënzave
Rregullimi i 3 Liqejve

picture

Ushqimi i Fëllënzave dhe Rregullimi i 3 Liqejve

Kliko ketu »

HAPJA E GJAHUT
2010

picture

SHGJ "UJEVARA" Hapja e Gjahut 2010.

Kliko ketu »

CJAPI
2010

picture

SHGJ "UJEVARA" CJAPI 2010.

Kliko ketu »

GJUETIA NE CERR
2010

picture

SHGJ "UJEVARA" GJUETIA NE CERR 2010.

Kliko ketu »

GJUETIA NE BJESHKET E KLEQKES
2010

picture

SHGJ "UJEVARA" Gjuetia ne Bjeshket e Kleqkes

Kliko ketu »

GJUETIA NE BJESHKET
E DEQANIT

picture

Gjuetia ne Bjeshket e Deqanit

Kliko ketu »

ANTARET NE VALBONE
2009

picture

SHGJ "UJEVARA" Antaret ne Valbone

Kliko ketu »

FOTO NGA PESHKIMI
2009

picture

SHGJ "UJEVARA" Foto nga Peshkimi

Kliko ketu »

FOTO NE TREKENDESH
2010

picture

SHGJ "UJEVARA" Foto ne Trekendesh

Kliko ketu »

GJUETARET E UJEVARES
2011

picture

SHGJ "UJEVARA" Gjuetaret e Ujevares

Kliko ketu »